Vouliarati.com - Βουλιαράτι Δρόπολης -

Καλώς Ήρθατε στους Βουλιαράτες.

Καλώς Ήρθατε στους Βουλιαράτες

Βουλιαράτι 08.2017

Καφενείο Τα 4 Πλατάνια

Κωνσταντίνος Κατσίφας Τον εκτέλεσαν 28.10.2018

Στην ηλικία μας έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε, και αυτος επέλεξε, αυτά ειπαμε την τελευταία φορα.

Καλωσήρθατε στο "Vouliarati.com".

Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο χωριό της καρδιάς μας, στο χωριό των αναμνήσεών μας με κείμενα, άρθρα, φωτογραφίες από το παρελθόν. Ελάτε να "γλυκάνει" λίγο η ψυχή μας γυρνώντας τον χρόνο πίσω. Αν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε τις δικές σας αναμνήσεις, περιμένω κείμενά σας, φωτογραφίες, σχόλιά σας στο [email protected]

Είναι η πρώτη σας φορά εδώ;

Γεια σας, Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό:
Συμπληρώστε τη φόρμα Νέου λογαριασμού με τα δεδομένα σας.
Θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δραστηριότητες και περιεχόμενα της ιστοσελίδας.

Ποιο έργο από τα παρακάτω θεωρείται υψηλότερης προτεραιότητας?

Ποιο έργο από τα παρακάτω θεωρείται υψηλότερης προτεραιότητας?

Συνδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14630 επισκέπτες και 5 μέλη

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ;

 Είναι πλέον ορατό, αλλά και κατανοητό από όλους. Αφού άλλωστε, η συνολική εικόνα, και τα στοιχεία επιμέρους τομέων μιλάνε από μόνα τους. Αυτό το καλοκαίρι ήταν διαφορετικό από τα άλλα, και χρόνο με το χρόνο η οικονομική κατάσταση που δυσκολεύει συνεχώς, γίνεται όλο και πιο αισθητή.
 Το βλέπει ο καθένας γύρω του, ακόμα και σε απλά καθημερινά πράγματα ή σε καταστάσεις, κυρίως εποχιακές όπου και μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση.

Αισθητά λιγότεροι ήταν οι ετεροδημότες. Οι λιγότεροι εδω και πολλά χρόνια, αφού έχει σαφώς μειωθεί ο χρόνος παραμονής τους (η πολύ μεγάλη πλειοψηφία όσων τελικά έρχονται, το κάνουν αυτό μέσα στον Αύγουστο μόνο). Δείγματα γι' αυτό, και η εικόνα στα δημοτικά διαμερίσματα, αλλά και η πολύ μειωμένη, η κίνηση στα ΚΤΕΛ, σε σχέση με τα δρομολόγια που άλλες χρονιές, προγραμματίζονταν από την επιχείρηση για την έλευση των ετεροδημοτών.
 Σύμφωνα με στοιχεία, ενω άλλες χρονιές, τα έκτακτα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων ξεκινούσαν από την 1η Ιουλίου και συνεχίζονταν και μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο τη φετινή χρονιά, ελάχιστα έκτακτα δρομολόγια έχουν αναγκασθεί να υλοποιήσουν τα ΚΤΕΛ, καθώς η ζήτηση ήταν αρκετά μειωμένη.
 Ακόμα και τα λαϊκά πανηγύρια συγκαταλέγονται πλέον μεταξύ των «θυμάτων» της κρίσης. Ήσαν αρκετοί ήδη οι σύλλογοι που ανακοίνωσαν ότι δεν θα ανελάμβαναν φέτος τη διοργάνωσή σχετικών εκδηλώσεων! Απλά γιατί δεν αντέχουν οικονομικά και δεν προσδοκούσαν (γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση των συγχωριανών τους) πως θα ισοσκελίσουν έστω - αφού για κέρδος ούτε λόγος - τους προϋπολογισμούς τους…
Εσείς τι πιστεύευτε για την φετινή διωργάνωση των εκδηλώσεων (πανηγύρι) στο χωριό μας, έτσι ώστε τήν επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερο.

Επιχειρήσεις συγχωριανών
Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα επιχειρήσεις συγχωριανών και φίλων μας σ όλο τον κόσμο.

Σχετικά με εμάς

Ανάπτυξη - Υποστήριξη: Σπύρος Μπ. και όποιος ΕΠΙΘΥΜΕΙ
Φωτογραφίες μας εχουν παραχωρηθεί από τους: Σπύρος Μπ., Φωτεινή Μ., Χριστίνα Γκ., Γιώργος Ζ., Δημήτρης Μπ., Πολυξένη Λ., Κωνσταντίνα Δ., Ευανθία Μπ., Αλέξανδρος Μπ., Γιώργος Γκ., Λευτέρης Κ., Ηλιάς Μπ.,  Κοινώτητα Δροβιανητών.
Η εγγραφή είναι απαραίτητη για να δείτε τα στοιχέια